9 Ocak 2012 Pazartesi

Kirec Lekesi Nasıl Çıkar?

Bu blogda  kireç lekesi nasıl çıkar hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

Türkiye suları genel olarak çok kireçlidir. Özellikle duşa kabin gibi su sıcaklığının 35 derecenin üstüne çıktığı bölgelerde hızla kireç taşları oluşur.

Kireç lekesi oluşması nasıl önlenir?

21. Yüzyılın en büyük teknolojisi nano teknoloji kireç sorununu ortadan kaldırıyor.

Zor temizlenen kir ve kireç lekeleri için en etkili çözüm…



Bekbars Nano CS Hidrofob Extrawww.bekbars.com

CS Hidrofob Extra; cam, seramik, mermer ya da granit gibi camlaştırılmış yüzeylerde kullanılır. Hidrofobik (su itici) ve olefobik (yağ itici) etkisi 1 yıl veya daha uzun süreyle yağların, kireç taşlarının ve diğer kirlerin sert temizlik kimyasallarına ve aparatlarına gerek kalmadan yüzeyden zahmetsizce temizlenmesini sağlar.

Ürünün en sık tercih edildiği kullanım alanı duşakabin camlarıdır. Camlarda oluşan kireç lekeleri için tek gerçek çözümdür.

Ürün, yüzey üzerinde görülmeyen bir film tabakası meydana getirerek kir ve kirecin yüzeyle temasını engeller. Yüzeye yapışmayan kir ve kireç neredeyse hiç deterjan kullanmadan zahmetsizce temizlenir. Ürün su itici özelliği sayesinde duşa kabin ve benzeri yüzeylerde su ile oluşan kirlenmelerin azalmasını sağlar. Dolayısıyla yüzeylerde daha az temizlik ihtiyacı hissedilir. (Gıda alanlarında dahil diğer tüm alanlarda kullanılabilir. CBA tarafından onaylıdır.)



Kısaca Çalışma Prensibi ve Faydası: Kireç taşları zamanla duşa kabin camları ve seramik yüzeylerin gözeneklerine kadar ilerleyerek bu vb yüzeylerin temizliğini neredeyse imkânsızlaştırırlar. Yüzeylerde parlaklık kaybı ve temizlik işlemlerine bağlı olarak aşınmalar ve çizilmeler meydana gelir. Cam ve seramik koruması yüzey üzerinde görülmeyen bir film tabakası meydana getirerek kir ve kirecin yüzeyin gözeneklerine işlemesini engeller. Yüzeye yapışamayan kir ve kireç taşları yüzeyden deterjana ihtiyaç duymadan rahatlıkla temizlenirler.

Diğer Kullanım Alanları ve Faydaları: Anti-bakteriyel özelliği sayesinde klozet, lavabo vb alanlarda mikrop üremesini engeller. Emaye ve cam ocaklarda yemek artıklarının yüzeye yapışmasını azaltarak çizmeden, yorulmadan, çok kolay temizlik yapılmasını sağlar. Granit, mermer, fayans ve benzeri camlaştırılmış yüzeylerde su, limon, çay, kahve vb lekeleri önler. Su itici özelliği sayesinde duşa kabin, lavabo, klozet vb suyun aktığı alanlarda kirlenme oranı azalır. Kolay kullanımı sayesinde herkes tarafından rahatlıkla uygulanabilir.



Tek uygulamada 1-2 yıl süren uzun süreli etkisiyle çok ekonomik bir üründür!

Kulanım Miktarı: m2/10ml (Bir set duşa kabin, ocak, lavabo, klozet gibi takriben 5 m2 için yeterlidir.


Diğer Özellikleri: 450 derece sıcaklığa kadar dayanıklıdır, görünmez (100nm), kokusuz, zararsız, bocuklaştırma açısı 105–109 derece, 12,5 ph değerine kadar kimyasal direnci, yüksek UV direnci

www.bekbars.com sitesinden ürünü ve videolarını inceleyebilirsiniz.